JACK LIDBACK

  • Diplomerad coach ICF (International Coach Federation)

  • Diplomerad ledarskapscoach ICF (International Coach Federation)

  • Certifierad NLP Practitioner (Neuro-Linguistisk Programmering)

  • Certifierad Hypnoscoach IHG (International Hypnotists Guild)

  • Certifierad Havening© Practitioner

  • Konflikthantering - grundkurs Aldo Civico

 

Med ett genuint intresse för andra människors utveckling och välbefinnande vill Jack bidra till förändring, nya synsätt och öppna upp för mer livsglädje genom effektiva, lättsamma och beprövade metoder.

Jack har en bakgrund inom restaurangbranschen, försäljning, entreprenörskap och företagande. Han utbildningar sig kontinuerligt inom kompetensutveckling, personlig utveckling och terapeutiska metoder.

Jack slappnar av med musik.

Lyssnar i mängder och lirar piano och gitarr. Vill också lära sig att sjunga men har inte vågat ta steget än. Behöver en coach :) Även en coach behöver coach och Jack har två!

 "Mina tankar designar min värld. Mina handlingar skapar den."

FÖRTROENDE & TRYGGHET

Att skapa förtroende och trygghet i mötet med en annan människa står högst upp i prioriteringsordningen. Mina klienter skall verkligen känna att jag är där för deras skull.

 

Tillsammans löser vi hinder, når drömmar och firar framsteg. 

INSIKT

Det magiska ögonblicket när poletten trillar ner hos klienten. Hela ansiktet visar aha-upplevelse och kroppen rätar på sig. Rak i ryggen. Det är det gemensamma del-kvittot på att coach och klient har träffat rätt.

Insikt nås genom att stöta och blöta i tankar, känslor och olika perspektiv. 

HANDLING

Utan handling sker ingen förändring, utveckling eller förbättring. Det som gör coaching så unikt och extremt effektivt är det totala fokuset på handling.

  • Facebook - White Circle

​© 2017 JL COACHING - AKTIV FÖRÄNDRING