top of page
Vad är coaching?

VAD ÄR COACHING?

Lever du ditt liv fullt ut?
Finns det delar du vill ändra på?
Vad hindrar dig?

En coach hjälper dig effektivt att skapa de förändringar du vill ha och behöver i ditt liv. Även för er som företag, ledare, idrottare, lärare och elever. Processen är i stort sett den samma.

Hur ser nuläget ut? Vad är önskat läge?

Processen från nuläge till önskat läge innehåller smarta och lättsamma tekniker från ICF-coaching, NLP, hypnoscoaching, mental träning, konflikthantering och sensorisk exponeringsterapi.

 

Ta dig från där du är nu i ditt liv till dit där du vill vara, nå dina personliga mål, karriärmässiga mål eller företagets mål. Börja leva ett liv med mindre negativitet och mer glädje, ett mer hälsosamt och balanserat liv, fyll ditt liv med det som verkligen är meningsfullt FÖR DIG. Helt enkelt börja leva det liv DU VILL leva. Du kanske inte ens vet vad du vill och då är coaching precis lika rätt!

Genom coaching kommer du bl.a. att:

  • Utveckla styrka att möta motgångar i livet på ett smidigare sätt

  • Ta kontroll över och lära dig hantera din kropps kanske viktigaste intelligens - KÄNSLOR

  • Lära dig hur du fungerar genom hur dina tankar/handlingar/känslor hänger ihop

  • Lära dig tekniker för att ändra negativa tillstånd och bryta dina tankeloopar

  • Skapa dig själv och din framtid så som du VILL att det ska vara​

Min coaching handlar helt och hållet om att följa och transformera din unika väg. Jag hjälper dig komma fram till vad som exalterar DIG, vad som är meningsfullt för dig och vad som håller dig tillbaka. Tillsammans designar vi din personliga handlingsplan som för dig så effektivt som möjligt i rätt riktning. Jag anpassar mina tillvägagångssätt och verktyg efter dina behov så att du får ut så mycket som möjligt av vår coaching.

Som professionell coach jobbar jag med att få människor att leva sin fulla potential genom att lyfta fram, stärka och fokusera på styrkor, möjligheter och önskningar. Vi löser såklart även det som kan vara negativt i livet och bryter negativa mönster och beteenden. Framförallt fokuserar vi på vad DU KAN göra härifrån och inte på det förflutna som du inte kan ändra, det är därför coaching är så oerhört kraftfullt och framgångsrikt.
 
Coaching är en professionell samtalsteknik med mentala tekniker och redskap som på ett effektivt och genuint sätt stärker dig till att skapa bestående och positiva förändringar. I takt med att coachingen löper på kommer du att få dessa redskap och lära dig de tekniker vi jobbar med vilket betyder att du kommer kunna coacha dig själv framöver och bygga ett starkt självledarskap.
 
En viktig del i coachingen är att jag som coach inte instruerar eller berättar för dig vad du ska göra eller hur du ska lösa dina problem. Magin ligger nämligen i att du själv kommer fram till lösningarna och vad DU vill. Du är så mycket mer kapabel och starkare än du tror och de svar du hittar inom dig efter att vi har utforskat tillsammans är de bästa svaren och lösningarna för DIG!
 
Som coach hjälper jag dig att bygga mentala muskler som stärker dina tankar och handlingar för att du ska kunna möta livet mer effektivt och inte bara ta kontroll över dina känslor utan även lära dig att tolka vad dina känslor egentligen vill säga dig vilket ger dig tillgång till kroppens kanske allra viktigaste intelligens - känslor.


När vi begränsar vi oss själva för vi det genom våra negativa övertygelser som inte är verkliga. Coaching sticker hål på egna begränsande övertygelser och lyfter dig snabbt till en ny nivå av självkänsla och självinsikt där du utvecklar stark självkontroll. Här öppnas ditt liv för möjligheter som du inte tidigare trodde fanns. Alldeles säkert kommer coachingen att ge dig insikt och klarhet i dig själv och det som rör ditt liv samt göra att du känner dig mer delaktig i ditt eget liv, att ditt liv verkligen är meningsfullt och att det är du som styr.

Min passion är att optimera din självutveckling och hjälpa dig skapa ett liv DU älskar.

24941735907_074f2a7131_o.jpg

Och det bästa av allt? Allt finns inom dig!

Du behöver bara någon som hjälper dig ta fram det.

bottom of page